Cum să săruți corect?

Un sărut ca nimic altceva ajută îndrăgostiții să-și exprime reciproc sentimentele sale, atunci când pur și simplu nu ajung cuvinte și doresc să se înalțe amândoi spre cer de fericire. În fiecare pereche, care se cunosc o lungă perioadă de timp, sărutul este o acțiune complet relaxată și favorită de ambele părți, dar băieții și fetele tinere foarte des se tem să comită în timpul primului lor sărut o mulțime de greșeli, le e frică să nu facă ceva greșit, cu toate că doresc foarte mult să încerce asta cu persoana iubită. În acest articol vei putea să înveți niște cunoștințe importante și interesante cu privire la modul în care să oferi un sărut perfect, pentru ca în viitor, când va veni timpul, să faci minimum greșeli și să obții maximum plăcere.

Primul sărut trebuie să fie atunci când veți fi numai voi doi. Astfel veți putea evita nervozitatea și alte situații deranjante. Vă va fi mul mai ușor, dacă vă veți afla într-o atmosferă de completă intimitate.

Pentru început, înainte de un sărut, asigură-te că buzele tale au un aspect îngrijit și sunt plăcute la atingere. Dacă ai buzele uscate și crăpate, nu îți recomandăm să începi această acțiune, pentru că nimeni nu vrea să sărute așa buze. Prin urmare, indiferent dacă ești un băiat sau o fată, trebuie să ai grijă de buzele tale, de exemplu, poți câteodată să le hidratezi cu un balsam special. Chiar înainte de sărut poți să-ți antrenezi puțin buzele, pentru ca sărutul să fie mai moale. Încordează-le și relaxează-le de câteva ori la rând (desigur, nu în fața ochilor partenerului tău).

În al doilea rând, trebuie să arăți drăguț și seducător, astfel să-i arăți partenerului că-ți dorești asta. Încearcă cu tot aspectul tău să exprimi ce simți la moment, că ești încântat de partenerul tău: zâmbește mai mult, privește-l în ochi cu o privire dulce și relaxată, ascultă mai mult și vorbește mai puțin. În timpul dialogului, poți încerca să atingi ușor partenerul, de parcă nu ai făcut-o intenționat, asta vă va face să fiți încă mai aproape și va crea o atmosferă de intimitate. Ar fi foarte bine, dacă v-ați deprins deja să vă țineți de mână. Dacă simți, că poți continua, înclină-te puțin spre partener și sărută-l pe obraz. Dacă el nu se întoarce cu buzele spre tine, treci cu câteva sărutări blânde de pe obraz spre buze. Atunci când vei fi gata să-ți săruți partenerul pe buze, mai întâi privește-l în ochi, apoi uită-te la buze cu o privire blândă și totodată însetată. Privirea ta ar trebui să fie prietenoasă și sinceră, astfel încât să nu cauzeze niște sentimente negative la persoana din fața ta. Începe să te apropii încet, menținând contactul vizual. Ține minte, că trebuie să faci totul ușor și relaxat, fără grabă. Alege o poziție, astfel încât să vă simțiți amândoi confortabil! Atunci când distanța se va micșora rapid, deschide încet gura și închide ochii, iar apoi sărută partenerul. Există mai multe variante de sărut, dar cel mai romantic și cel mai răspândit este sărutul obișnuit și senzual. Când ești pregătit pentru sărut, întinde puțin buzele înainte, fără a le încorda și cu o atingere subtilă prinde buza partenerului între buzele tale. În timp ce buzele partenerului sunt deschise, iar o buză este ”captată” între buzele tale, suge această buză pentru o secundă sau două. După asta, timp de o secundă privește-l iarăși direct în ochi cu acea privire ”de dorință”, apoi repetați aceiași pași, dar cu cealaltă buză.

Ei bine, iată că am discutat principalele momente cu privire la săruturi. Ține minte că, nici într-un caz nu trebuie să-ți fie teamă, pentru că această frică nu este justificată. Ar trebui să te porți liber și prietenos cu partenerul tău. Și cel mai important – antrenează-te cât mai mult posibil. În acest caz, practica înseamnă mult.

Fiți mai îndrăzneți! Baftă!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>