Crema antirid Multi Lift – super formulă – super rezultat!

Pentru a menține tonusul pielii, este important să folosești o cremă de înaltă calitate. Anume o astfel de cremă garantează elasticitatea și prospețimea pielii, precum și aspectul exterior frumos al unei femei.

Astăzi, milioane de femei din Europa s-au convins în efectul extraordinar al cremei Multi Lift împotriva ridurilor. Acest preparat nu necesită mari costuri materiale și de timp, asigurând în schimb întinerirea pielii.

Secretul popularității acestui produs constă în formula sa unică franceză care include componente naturale. Este fabricat în Spania.

Acest produs unic de îngrijire cu efect de antiîmbătrânire conține un complex de extracte de plante. Compoziția cremei include ulei de nuci de macadamie, vitamina E, ulei de salvie și acid hialuronicа.

Funcțiile cremei:

 • stimulează toate funcțiile vitale ale pielii, responsabile pentru menținerea tinereții și frumuseții;
 • elimină semnele de îmbătrânire a pielii;
 • crește elasticitatea pielii;
 • netezește ridurile faciale;
 • nivelează tonusul pielii;
 • îi conferă strălucire;
 • matează și tonifiază pielea, îngustează pori.

Crema de față Multi Lift cu efect de lifting. Caracteristici

crema-antirid-multi-lift-super-formula-super-rezultat

Formula echilibrată din compoziția cremei garantează absența contraindicațiilor și a efectelor secundare. Crema este hipoalergenică, este potrivită pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, nu înfundă porii.

Consistența foarte ușoară, apropae lichidă a cremei îngrijește ușor epiderma, este absorbită rapid, fără a lăsa urme uleioase.

Caracteristicile cremei Multi Lift cu efect de antiîmbătrânire și antirid:

 • Matează foarte bine zona T.
 • Este o bază excelentă pentru machiaj.
 • Are o aromă plăcută de citrice.
 • Consumul economic (recipient de 80 ml).

Crema de față Multi Lift cu efect de lifting- compoziție

Tehnologia și componentele sunt create de cosmetologii din Franța. Anume ei au inclus în compoziția unică a cremei substanțe utile, care garantează rezultate extraordinare.

Acidul hialuronic este un fel de rezervor, care împiedică supra-uscarea pielii și pierderea umezelii. Anume din cauza hidratării insuficiente, ridurile apar pe față odată cu creșterea vârstei femeii. Această componentă menține echilibrul de umiditate în țesuturile interne, stimulează producția de elastină, netezind astfel ridurile existente și împiedicând apariția unor noi riduri.

Uleiul de macadamie restabilește activ țesuturile și celulele. Stimulează regenerarea celulelor, hidratează pielea, o protejează împotriva factorilor nocivi, îmbunătățește microcirculația subcutanată a sângelui și a limfei.

Uleiul antiseptic de salvie îndepărtează inflamația, îngustează porii, îndepărtează strălucirea uleioasă a pielii. Stimulează regenerarea pielii, acționează perfect ca un remediu împotriva îmbătrânirii.

Vitamina E netezește cel mai eficient ridurile profunde.

Multi Lift împotriva ridurilor de sub ochi – spune „da” tinereții și frumuseții!

crema-antirid-multi-lift-super-formula-super-rezultat

Avantajul esențial al cremei constă în faptul că aceasta este universală. O poți aplica (și chiar trebuie) atât pe față și pe gât, cât și pe zona sensibilă din jurul ochilor.

Deja după o lună de utilizare regulată, relieful pielii devine clar.

Ca rezultat, pielea este netedă și catifelată.

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>