Ce se poate spune despre o femeie în funcție de alcoolul ales de ea?

Este suficient să aștepți momentul potrivit și să-i propui fetei o băutură, și imediat în același moment vei afla despre caracterul și temperamentul ei. Ocupându-te cu o astfel de practică, tu vei putea înțelege tot mai des, ce fel este fata sau femeia, cu care dorești să-ți petreci seara. Astăzi, noi vom aduce câteva exemple de cele mai răspândite băuturi!

Șampanie. Acestui fel de băutură îi dau preferință fetele, care iubesc să râdă fără nici un motiv și să flirteze mereu. Cu ușurință se pot căsători cu un bărbat, care este cu mult mai în vârstă. Sunt nedemne de încredere în căsătorie și se îmbată numai după două pahare de șampanie.

Vodcă. Aceasta băutură este aleasă de femeile cu un caracter tare, mai precis zis, este vorba despre un caracter dur, puterea minții dură și o voință de neînvins. Ele sunt directe în acțiunile și dorințele sale și este foarte dificil să scoți ceva din ele cu ajutorul alcoolului.

Coniac. Conform statisticlor, cel mai des această băutură aleg femeile în vârstă mijlocie. Ele, de regulă, tind să arunce toată energia sa pentru căutarea căldurii, îngrijirii și afecțiunii. Aceste femei se îmbată repede, dar merită să acorzi puțină atenție la ea, la sufletul ei, și vei înțelege, că acest lucru este suficient, pentru ca ea să te iubescă pentru totdeauna.

Whiskey. Băutura femeilor fără complexe. După ce au băut whisky, ele sunt în stare să facă lucrurile cele mai neașteptate. Se îmbată repede, nu le place să se gândească la trecut și trăiesc numai cu ziua de astăzi.

Tequila. O adevărată încarnare a extravaganței și caracterului prea pasionat. Pregătește-te să reții atacurile unei fete prea expansive, care durează doar câteva porții de tequila.

Rom-Cola. Îndrăgit de fetele mai tinere. Acestea, de obicei, iubesc experimentele în toate manifestările lor. Se trezesc încă mai repede, decât se îmbată. Niciodată nu vei suferi de plictiseală alături de ele, iar pe lângă toate acestea, pot pleca brusc, fără a-și lua tă,as bun.

Gin tonic. O altă băutură pentru lady tinere. Și atunci când aceste lady consumă această băutură, ele nu înțeleg ce spun, dar asta nu le oprește. Repede devin beate, iar dimineața nu-și amintește nimic.

Vin alb. Aici trebuie să fie atent, deoarece te-ai întâlnit cu o femeie de calcul rece, care își știe propria sa valoare, niciodată nu-ți va intra în voia ta și nu te va alinta. Sobrietatea nu le lasă niciodată pe aceste femei, precum și precauția.

Lichior. Probabil este singura băutură, care îți permite să înțelegi, că femeia are o dragoste către casă și familie. Bucătari excelenți, care, pe lângă altele, iubesc cadouri scumpe.

Bere. Cred că știi și tu, cine este fata, care aflându-se alături de tine, alege în calitate de băutură berea. Corect – ea este un prieten bun, care întotdeauna te va asculta și te va susține. Întotdeauna va fi un sprijin de încredere pentru tine, atât în viața de zi cu zi, cât și în lucru.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>