Care sunt produsele necesare pentru creșterea imunității?

Toata lumea știe despre astfel de „întăritori” ai imunității, cum ar fi ceapa și usturoiul. Dar acestea nu sunt principalele produse și nu pentru toți ele sunt plăcute. Prin urmare, ar fi bine să utilizăm și alte produse, mai conservatoare. În primul rând – lămâia. În tratamentul răcelilor noi bem ceai cu lămâie și nici nu ne gândim, că lămâia poate fi folosită nu numai pentru tratament, dar și pentru a întări sistemul imunitar. Nu este obligatoriu să te îneci cu feliile acrișoare ale acestui fruct, este suficient pur și simplu să storci sucul și să bei pe stomacul gol. Despre un astfel de produs excelent s-a menționat chiar și în sursele antice. Secretul este următorul: lămâia are o acțiune antivirală. Aceasta nu numai că întărește sistemul imunitar, dar și curăță de toxine, reduce nivelul de zahăr din sânge și normalizează nivelul acido-alcalin. Apropo, toate tipurile de salate cu carne de pui au o mulțime de proteine animale, care ajută în lupta împotriva virușilor și bolilor.

Desigur, cele mai bune produse, ce conțin agenți antivirali sunt considerate a fi ceapa și usturoiul, dar încearcă să faci totul pentru a elimina respirația urât mirositoare, fiindcă datorită acestor produse, poți simți singurătatea omului și nedorința oamenilor de a comunica cu tine.

Următorul produs – mărul. Organismul are nevoie de vitamine pentru a funcționa în modul corespunzător. Iar chips-urile și biscuții nu-ți pot da aceasta. Prin urmare, este foarte important să adaugi fructe la alimentația ta. Dacă mănânci un măr la micul dejun, în loc de ceapă și usturoi, atunci nu doar îți vei intări sistemul imunitar, dar și nu va irita oamenii din jur cu respirația ta urât mirositoare.

Nu mai puțin folositoare pentru organismul nostru este aloe. Sucul acestei plante reduce inflamatia, întărește sistemul imunitar și activează puterea organismului nostru de a se lupta împotriva bacteriilor, virușilor și paraziților. Aloe a fost cercetată în mai multe centre medicale. S-a demonstrat, că poate fi folosită în scopul de a normaliza digestia. Aloe revigorează organismul tău, acționează ca un analgezic și ca un antibiotic natural. În plus, sucul de aloe ajută să scapi de o așa problemă neplăcută, cum este constipația. Numai că în ceea ce privește doza acestei plante, este necesar să te consulte un medic.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>