Beneficiul sărurilor de la Marea Moartă

Sărurile de la Marea Moartă încă din antichitate sunt renumite datorită puterii lor de vindecare. Mulți vizitează Israelul numai în scopul de a-și răsfăța organismul: să se scalde în Marea Moartă, sărurile căreia sunt foarte folositoare pentru întregul organism, să ia băi de nămol, care întineresc celulele noastre, sau măcar să respire cu aer de mare.

În lumea modernă nu este necesar să cheltui o mulțime de bani pentru o astfel de călătorie de însănătoșire. Multe companii străine aduc darurile de la Marea Moartă în țara noastră. Mulți nici măcar nu își dau seama, cât de folositoare sunt sărurile minerale din mare. Există o părere, că Marea Moartă ne este dată pentru vindecare. Numai în apele acestei mări încă mai există archaebacteria (cea mai veche), de la care s-a început viața pe pământ. Penetrând celulele umane, archaea umple echilibrul celulelor sănătoase, înlocuind cele afectate iar omul, în acest timp, simte parcă o renaștere. Iar voi știți toate beneficiile sărurilor?

Cu ajutorul soluțiilor de apă cu sare se poate vindeca durerea de gât, faringita, rinita, sinuzita și alte boli ORL. Inhalația ajută să scapi de tuse, iar o simplă inspirație de aer de mare – de insomnie. Absorbția unor boabe de sare are efecte benefice asupra tractului gastro-intestinal. Băile de sare sunt folosite pentru durerile de spate, bolile de piele. Sărurile se folosesc pentru lupta împotriva celulitei, în cosmetică (sub formă de gheață) și multe alte scopuri. De ce să nu profităm de ele și să nu ne alintăm organismul nostru. Avem doar unul!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>