Antrenamentele scurte sunt cele mai efective

Acum, nu va trebui să petreci o mulțime de timp pentru un antrenament. Oamenii de știință au arătat, că exploziile scurte de activitate fizică intensă, oferă exact aceleași rezultate, precum și exercițiile de termen lung.

Timpul real pentru un antrenament eficient nu este de 60 de minute, ci numai 10. Potrivit experților, exercițiile de mare intensitate sunt mai bune decât programele obișnuite de o oră.

Foarte efective sunt programele sportive scurte cu intervale de timp. Astfel de antrenament va activa rapid fibrele mușchilor ce se încordează rapid, care asigură rezistența și viteza corpului, ajută la menținerea performanțelor atletice și capacității de a face eforturi fizice în viitor.

Alege săriturile cu picioarele îndoite, care ajută la implicarea diferitor grupuri musculare și la obținerea unei sarcini grele. Poziția corectă pentru efectuarea acestor exerciții: stai cu spatele drept și îndoaie picioarele în genunchi la un unghi de 90 de grade și din această poziție să încercerci să sari cât de sus posibil.

Un efect la fel de excelent, îl dă un exercițiu de bază pentru CrossFit – Burpoe, care reprezintă sărituri, urmate de genuflexiuni și flotări.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>