A sta așezat este aproape la fel de dăunător ca fumatul

Mulți oameni au, în sensul literal al expresiei, – un stil de viață sedentar. Cât de incorect nu ar suna această comparație, dar lipsa activității necesare la picioare, aproape că nu se diferă de oprirea inimii. Pentru a îmbunătăți puterea și frumusețea picioarelor tale, te va ajuta o serie de exerciții, care trebuie să fie efectuate de fiecare persoană.

Fiziologul și profesorul renumit de la Pennington Biomedical Research Center din Louisiana susține, că stilul de viață prea sedentar duce la amorțeală și atrofia musculară. În unele cazuri, din acest motiv, apare riscul dezvoltării a mai multor boli grave.

Deci, ce se întâmplă cu picioarele noastre în timpul mițcărilor active?

Dacă vei face o electromiografie în timp ce alergi, mergu pe jos, sari sau te ridici pe degete, vei putea vedea o linie similară cu electrocardiograma, care afișează frecvența cardiacă. Ce se întâmplă cu linia atunci când inima se oprește? Devine orizontală, același lucru se întâmplă și cu linia de viață a picioarelor tale, atunci când stai prea mult timp pe loc, ceea duce, fără îndoială, la diverse consecințe negative.

Dietele și diferite tipuri de eforturi fizice influențează direct starea picioarelor omului, atât fizică, cât și estetică. Există exerciții fizice, care ajută la reducerea procentului de grăsime subcutanată și la creșterea puterii picioarelor, și sunt cele, care vor contribui la creșterea volumului acestora, fără creșterea în greutate. Atingerea acestor scopuri depinde direct de metoda de combinare a unei diete și a antrenamentelor, cât de forță, atât și de rezistență.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>