8 celebrități, care au fost considerate prea urâte pentru Hollywood la începutul carierei

Hollywood este fierăria nu numai a actorilor și actrițelor talentați, dar și incredibil de frumoși. Nu e de mirare, că multe dintre vedetele de la Hollywood și-au început cariera sa ca model. Standardele de frumusețe a Silicon Valley sunt atât de ridicate, încât, uneori, par pur și simplu ridicole. Mai jos sunt prezentate niște actrițe talentate și populare de la Hollywood, pe care regizorii, producătorii sau agenții de film le-au considerat prea „slute” pentru Hollywood la începutul carierei lor. În cazul multor altora – ele nu aveau nicio șansă să devină niște actrițe celebre în întreaga lume, dar aceste femei, datorită persistenței și perseverenței lor, au putut dovedi, că ele sunt demne de Hollywood!
reese-witherspoon

 1. Reese Witherspoon
  Atunci când Reese s-a mutat la Hollywood și a început să umble la audiții, ei toți îi spuneau mereu, că ea nu este suficient de înaltă, nu este suficient de frumoasă pentru cinematografie. Poate că altcineva ar fi renunțat încă la început, dar nu Reese. Ea a continuat să creadă în sine și să meargă la audiții, până când nu și-a atins scopul. La fel ca personajul ei din „Blonda de la drept”.

kat-dennings-images-1024x681

 1. Kat Dennings
  La începutul carierei sale, agenții de film numai ce nu îi sfătuiau Kat ca să-și schimbe în aspectul său exterior – mușcătura dinților, să-și facă un bronz artificial, pentru a nu fi atât de palidă ca o molie, să slăbească la câteva kilograme… Kate nu făcea nimic cu aspectul ei și doar continua să meargă la audiții. Și uită-te la ea acum – vedeta serialului de televiziune „2 fete leftere” și filmului „Thor” – la fel de palidă și frumoasă…

c842

 1. Lea Michele
  Cine nu o știe pe perfecta Rachel Berry din serialul „Glee”. Acest rol a făcut-o incredibil de populară. Astăzi Lea are sute de mii de fani prin întreaga lume. Dar, la începutul carierei sale, unul dintre agenți a sfătuit actrița „sau să-și facă o operație estetică și să-și corecteze nasul său imens, sau să plece mai departe de Hollywood”.

 1. Meryl Streep
  Această actriță incredibil de talentată și superbă a fost nominalizată la Oscar un număr record de ori – 19, și de trei ori ea a devenit posesoarea statuetei de aur. Cine ar crede acum, că în anul 1975, la audiția pentru filmul „King Kong” producătorul, pentru a nu supăra actrița, a comentat în italiană aspectul ei exterior în modul următor: „Cui i-a venit în cap să aducă această urâțenie pe platoul de filmare”. Ca răspuns la această întrebare, el a auzit de la vedeta de astăzi un răspuns decent într-o perfectă italiană: „Scuzați-mă, că nu sunt destul de frumoasă pentru o maimuță”.

 1. Kate Winslet
  Poți să crezi în aceea, că la începutul carierei sale, Keith era permanent numită grasă și o refuzau mereu, nimeni nu-i dădea roluri. Dar, Kate nu a renunțat și a continuat să meargă spre scopul său, și uită-te acum la această blondă uimitoare…

c50c41e76

 1. Sarah Jessica Parker
  Icoană a stilului, vedeta serialului de televiziune „Sex and the City”, o femeie de afaceri de succes … titlurile ei pot fi enumărate până la infinit. Ce mai, adevărul e că, o întreagă generație de femei visau (și continuă să viseze) să fie în locul lui Carrie Bradshaw. Iar în anul 2007, potrivit revistei Maxim, Sarah Jessica Parker a fost recunoscută ca fiind „cea mai nesexuală femeie din lume”.

styles-2-1024x576

 1. Jennifer Lawrence
  Ideală în toate sensurile Jennifer Lawrence după prima parte a „The Hunger Games” a primit o cantitate mare de comentarii negative cu privire la aspectul ei exterior și precum că are câteva kilograme în plus. Cu toate acestea, se pare, că Jennifer nu este deloc îngrijorată de ceea ce spun alții.

 1. Lena Dunham
  Unul dintre cei mai populari scriitori și producători de la Hollywood în ziua de astăzi, Lena Dunham după primul sezon „Girls”, a fost foarte criticată. Mulți au considerat că show-ul este prea nerealist, pentru că o astfel de fată, atât de „urâtă”, cum este Lena, în viața reală nu ar fi reușit ncicodată să aibă un băiat atât de frumos cum este Adam Driver.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>