7 moduri simple pentru a-ți crește energia și motivația

Înțelegem cu toții: afară e frig și noroi, amurgul poate dura toată ziua, nu ai suficient curaj. Ei bine, înaintea ta – câteva moduri simple de a te agita puțin. Sau, așa cum este acum la modă să spui – să-ți crești motivația.

1. Mânie îndreptățită

Studiile au confirmat: bărbatul, care și-a exprimat mânia, imediat se umple cu pozitiv și optimist. Aripile din spate se îndreaptă, vrea să trăiască, să acționeze.

2. O sesiune repetată

Privind filmele preferate, omul se simte foarte inspirat. Principalul lucru – alegerea potrivită. „Melancolia” de von Trier, nu merge, dar „Închisoarea îngerilor” – exact ce trebuie!

3. Somn normal

Oamenii de știință avertizează: somnul de o durată mai puțin de șase ore, nu permite să se reîncarce acelei părți a creierului, care este responsabilă pentru motivație. Mergi la culcare!

4. Efort folositor

Burta te atrage în departamentul cu dulciuri? Pedepsește-l cu efort fizic! Chiar și niște exerciții fizice mici dar regulate permit omului să se controleze mai bine în orice sferă.

5. Fentă

Puterea de voință nu este infinită, și nu este de ajuns pentru tot ce-ți dorești. Când ți se pare că ți-a rămas cam puțină motivație, nu începe mai multe lucruri dintr-o dată. Unul ai terminat, altul ai început.

6. Altruism sănătos

Vezi că un coleg de-al tău este trist, fiindcă nu i se primește ceva? Fii bun și ajută-l. După cum spun psihologii, faptele bune – sau chiar intențiile – te încarcă cu energie suplimentară.

7. Un scop bun

Ești obișnuit să te orientezi la cei mai buni dintre cei mai buni? Alege un exemplu mai realist de urmat, nu Schwarzenegger. Tatăl, fratele, prietenul – mai întâi ajunge la nivelul lor, mai departe s-a vedea.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>