47 lucruri, despre care am aflat numai la 40 de ani

Un life-coacher și antrenor de afaceri renumit, Andrea Reiser, a sărbătorit recent aniversarea sa de 40 de ani. Ea spune, că în ultimul deceniu al vieții sale, a aflat și a învățat mai multe, decât în primii 30 de ani. Și acum ea împărtășește cu noi această experiență a sa.

Aici sunt 47 de instrucțiuni ale ei pentru toți cei, care au mai puțin de 40 de ani.

 1. Este normal – să nu înțelegi nimic în artă. Nu-ți fie teamă să o recunoști.
 2. Nu pierde timpul gemând și făcându-ți griji despre lucrurile, care sunt dincolo de controlul tău. Pur și simplu lasă-le într-o parte și nu te gândi la ele.
 3. Tot ceea ce vezi depinde de modul în care privești.
 4. Oprește-te să-ți compari viața ta cu viețile altora! Imediat!
 5. Ascultă-i pe acei oameni, care o merită. Ascultă-i cu adevărat! Acesta este unul dintre cele mai utile sfaturi, pe care ți-l pot da.
 6. Este minunat – să strângi împreună toți prietenii vechi, care nu s-au văzut unul pe altul pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este unul dintre cele mai importante și interesante lucruri în viață.
 7. Dimineața este rareori bună, dacă înainte de asta a fost o noapte bună.
 8. Dacă te duci la supermarket cu un cap murdar și fără machiaj – nu-ți fă griji degeaba!
 9. Experiența rămâne în memorie, lucrurile – nu.
 10. Încrederea în sine – este un avantaj și o calitate foarte frumoasă.
 11. Râde! Merită să o faci.
 12. În timp ce unii oameni vor continua să te surprindă cu adâncimea prostiei și lăcomiei lor, alții îți vor arăta noi vârfuri în ceea ce privește bunătatea și compasiunea umană. Continuă să crezi întotdeauna în oameni!
 13. Nu-ți pierde viața pe așteptări, speranțe și vise.
 14. Dacă vei aștepta în mod constant, că cineva îți va dărui bucurie, nu te vei învăța să te bucuri în singurătate.
 15. Nu merită să simți așa sentimente, cum sunt supărarea și nemulțumirea.
 16. Niciodată nu vei regreta despre o zi trăită în zadar, dacă vei putea să bucuri pe cineva în această zi.
 17. „Mulțumesc” și „te rog” – acestea sunt cuvintele, care sunt întotdeauna apreciate și întotdeauna bine venite.
 18. Spune-i vocii mici, dar zgomotoase, din capul tău, care te împiedică să te concentrezi, să tacă din gură. Asta chiar funcționează!
 19. Mâncarea din birou nu contează. Întâlnirile și tabelele, de asemenea, nu contează. Ceea ce contează – este compania în sine.
 20. Să fii super ocupat – aceasta încă nu înseamnă să fii onest, important, popular sau de succes. De fapt, să fii sănătos este mai bine, decât să fii ocupat.
 21. În ciuda tuturor presupunerilor tale, tu nu ai nicio idee despre ceea, ce se întâmplă în spatele ușilor altor oameni.
 22. Aproape toate faptele noastre rele și dezamăgirile amare apar din cauza geloziei.
 23. Dacă ceva te face fericit, aceasta nu înseamnă că același lucru poate face și altă persoană fericită.
 24. Nu întotdeauna în toate necazurile tale este de vină altcineva. Încearcă să te uiți mai des în oglindă.
 25. Tu poți să nu fii de acord cu opinia sau punctul de vedere altcuiva, dar aceasta nu înseamnă, că acești oameni greșesc. Niciodată nu intra într-o discusie și nu te certa pe temele de politică, religie și dragoste.
 26. Prietenia se schimbă cu timpul. Uneori se termină. Și asta e bine.
 27. Crema cu protecție solară este cel mai bun prieten al tău în timpul verii.
 28. Nu mai poeticiza și nu romantiza trecutul. Nu-ți mai construi fantezii, despre cât de bine îți va fi în viitor. Simte gustul vieții chiar acum. Fă așa, ca fiecare zi și fiecare moment să fie foarte important.
 29. Revizuiește fotografiile vechi. Asta calmează sufletul.
 30. Uneori trebuie să faci ceva doar pentru că este corect. Acest lucru este incomod. Cel mai adesea, acest lucru este incomod. Dar aproape întotdeauna merită să o faci.
 31. Nu te limita în timpul disputelor. Uneori o vorbă dură – este mult mai bună, decât resentimentele nerostite și neînțelegere.
 32. Unele evenimente pur și simplu nu ar trebui să se întâmple. Cu cât mai repede vei înțelege acest lucru și vei renunța la așteptările, care știi că sunt false, cu atât mai bine.
 33. Dacă cineva nu poate găsi o soluție pentru problema sa, dar ție ea ți se pare evidentă, este probabil, că el a încercat deja să o rezolve în acest fel, dar nu a funcționat.
 34. Un somn de noapte sănătos – este un dar de la Dumnezeu, care poate schimba totul.
 35. Oamenii vor petrece timpul său cu tine, dacă ești important pentru ei. Dacă aceasta nu se întâmplă, asta înseamnă, că tu ți-ai supraestimat importanța ta.
 36. Uneori trebuie să iei asupra ta diferite dificultăți. În numele iubirii, păcii și armoniei.
 37. Nu-ți permite niciodată să te enervezi și să te superi pe alte persoane. Fii mai plin de compasiune.
 38. Nu-ți mai fă griji cu privire la lucrurile, care nu au legătură cu ceea, ce se întâmplă chiar acum. Nu mai pierde energia ta pentru niște lucruri independente de tine.
 39. Primește și bucură-te de toate schimbările din viața ta.
 40. Să fii politicos și să zâmbești sincer – sunt niște lucruri complet diferite.
 41. Liniștea – cel mai bun mod de recuperare și de vindecare.
 42. Începe un singur lucru la un moment dat. Desparte problemele mai mari în sarcini mai mici și ușor de rezolvat. Vei reuși.
 43. Viața – este ceea, ce se întâmplă în timp ce aștepți următorul fapt sau progres mare. Trebuie să înveți să simți gustul fiecărei zile.
 44. Dacă vei lucra măcar puțin mai mult și te vei concentra la ceea ce-ți iese mai bine, atunci totul va fi mult mai bine.
 45. Tot ceea ce se întâmplă are un motiv. Uneori nu poți vedea motivul de la început, dar el există cu siguranță.
 46. Nu-ți pune obiective ambițioase. Este mai bine să te concentrezi la stilul de viață optim pentru tine. Ține-ți ochii și mintea deschise.
 47. Ai curajul să-ți asumi riscuri. Folosește fiecare ocazie. Pentru că acestea pot să nu mai apară în fața ta din nou.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>