3 sfaturi, care îți vor face creierul genial

Pentru o activitate intelectuală genială, încearcă să respecți aceste trei recomandări.

Ia zilnic suplimente cu vitamina B12. Această vitamină nu doar încarcă creierul tău, dar și îl mărește în dimensiune.Cu timpul, creierul uman devine mai mic, iar vitamina B12 se luptă cu acest fenomen. Oamenii de știință au demonstrat, că vitamina B12 ajută să înveți, să te concentrezi, să dezvolți gândirea critică. Nu uita: dacă iei suplimente cu vitamina B12, vei asigura creierul cu cantitatea necesară de acest element, ce înseamnă că va lucra excelent.

Ia o cină ușoară mai devreme. Crede-mă, o cină devreme și ușoară – este nu numai garanția unui regim alimentar sănătos și a unei figuri frumoase, dar și o reîncărcare suplimentară pentru creier. O cină luată devreme ajută la un somn mai bun, deoarece organismul nu are nevoie să digere activ mâncarea. Acest lucru ajută la reînnoirea creierului. În plus, o astfel de cină ușoară asigură creierul tău cu o hrănire lină, fără salturi ale nivelului de zahăr din sânge.

Mănâncă migdale. Migdalele, ca și alte nuci, sunt o sursă de vitamina E – un antioxidant, care ajută la menținerea funcției cognitive, astfel încetinește procesul de îmbătrânire. Migdalele conțin aminoacizi și uleiuri, care ajută la menținerea concentrației cerebrale.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>