3 ore de somn. Reușește să-ți împlinești somnul

Somnul sănătos al unui om durează 8-9 ore. Dar, în viața noastră există situații de urgență, în care oricine își poate împlini somnul în doar trei ore și, în același timp, simțindu-se incredibil de odihnit și plin de energie. Cum să faci acest lucru?

Acest sistem de odihnă rapidă a fost inventat de candidatul în științe Rinad Minvaleev. Pentru obținerea unui efect maxim, înainte de a merge la culcare, trebuie să agiți sistemul nervos, folosind alternativ activarea creierului cu starea de relaxare. Toată pregătirea îți va lua nu mai mult de 10 minute. Deci, începem…

  1. Trebuie să te așezi pe podea și să stai întins pe spate timp de 1 minut. La fiecare expirare liniștită, concentrează-te la călcâi, genunchi, diafragmă, imaginându-ți că anume de acolo expiri aerul. Cu cât mai concentrat este corpul, cu atât mai bun rezultat va fi.
  2. Activează în sus. Este necesar să iei poziția „stând în genunchi” și să strigi vreun mic text într-o singură propoziție. După aceasta, întinde mâinile înainte și culcâ-te cu pieptul pe podea.
  3. Relaxează din nou. Respiră calm, întorcându-te pe spate.
  4. Activează în jos. Întoarce-te pe burtă, întinde picioarele în timp ce le încordezi și îndoaie mâinile, apăsând în podea. Cu un efort trebuie să pentru aduci coatele unul spre celălat astfel încât să se atingă reciproc. Odată ce atingi chiar și cel mai mic rezultat, lasă încet capul înapoi, luând umerii și pieptul de pe podea. Continuă să tragi capul înapoi, încercând să atingi partea de jos a spatelui. Pentru acest stadiu se dau 2 minute. În acest moment se încordează glandele suprarenale, care sunt fabrica principală de catecolamine, responsabile pentru adaptarea organismului la schimbarea condițiilor de mediu.
  5. Culminează. Va trebui încă o dată să activezi în sus, însă de data asta mai brusc, fără relaxare. Ia poziția „mesteacănului relaxat”, în care partea de jos a corpului se află în orice poziție dorești.

Asta e tot … Te poți muta cu ușurință pe pat și trei ore mai târziu, atunci când somnul se va retrage, te vei trezi veselă, plină de energie și dorința de a lucra.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>